Harmonikások
Hivatásos zenészek
Mp3 zenék
Nóták és szövegek
Linkek
   
Eladó harmónikak
és hangszerek
Hangszerjavítók
Hohner történelem
   
Programok
Videók
Harmónikás videók
   
Kapcsolat
   
 
 
Kezdőlap

Halász József
Szár ( Budapest )

Vállalom bálok, esküvök, nagyobb zenei rendezvények lebonyolítását zenekarommal, esküvői menetek, kertipartik, kisebb zenei rendezvények lebonyolítását élő harmonika kísérettel.

Repertoáromban megtalálhatóak a német és magyar népzene mellett, a magyar mulatós és könnyűzenei slágerek egyaránt.
Kérem vegye fel velem a kapcsolatot!

Tel:+36 20 986 76 19

e-mail: jozsef_halasz@t-online.hu

Néhány szót rólam:

Lakóhelyemen a népzenei kultúra eredendően nagy hagyományokkal rendelkezik, sok fiatal műveli, vagy hallgatja szívesen a hangszeres zenét. Nekem a zene szeretetét nagyapám adta. Ő korábban több zenekarban is harmonikázott. Jártak bálokba esküvőkre, mindenhova, ahol a jó hangulatra szükség volt. Kilenc éves koromban kezdett el harmonikán tanítani. Tőle később kaptam egy Royal Standard harmonikát is, amit azóta is őrzök. Hamarosan már különböző rendezvényeken léptünk fel: nemzetiségi nap, énekkaros találkozók, felvonulások. Az embereknek tetszett amit csináltunk.

Iskolás éveim alatt a szomszédos Szár községben alakult egy zenekar. Én mindenáron harmonikázni szerettem volna ebben a zenekarban, de harmonikásból már akadt három jelentkező is. Dobos viszont nem volt. Igy jött, hogy Farkas Tamás karmestertől dobolni is tanulhattam.

A közös zenélésekből 1997-ben egy családi zenekar alakult ki, a kezdeti trió később többtagú zenekarrá nőtte ki magát, ami Neudörfl Kapelle néven több, mint öt évig sikeresen működött. Ebben a zenekarban dobosként vettem részt.

Alapító tagja voltam a szári Gaudi Buam zenekarnak is, mint harmonikás. A zenekar mellett szár község német nemzetiségi népdalkörét is kísérem harmonikán. Jelenleg a Ganter Spitz-Buam zenekar tagja vagyok.

Több ízben jártam zenekari keretek között külföldön, de Magyarországon is sok helyen. Számomra a zene kikapcsolódás, és egyben mások szórakoztatását is szolgálja. Ha a közönség jól érzi magát, az visszahat a zenészre is. Repertoáromban megtalálhatók a német és magyar népi darabok mellett, a magyar mulatós és a könnyűzenei slágerek egyaránt.

Name: Halász József
E-Mail: halaszseppi@freemail.hu
Postacím: 2066 - szár, józsef Attila utca 1/g
www.harmonika.sokoldal.hu

További képek:

vissza

© 2006 www.harmonikasok.hu
Hohner